Et tæppe er den perfekte indflyttergave

21 februar 2023 Emilie Jacobsen
Ib laursen tæppe

Skal du snart til indflytterfest, men ved du ikke, hvad du skal give i gave, kan du for eksempel overveje en tæppe. Det er typisk noget, hvor folk ikke har noget imod at have flere. Særligt hvis der er flere, der bor sammen, kan det være rart, at der er et tæppe til hver, så alle kan sidde med et tæppe på en kold vinteraften. Samtidig er et tæppe en gave, hvor det vil være nemt at finde et, der farve- og stilmæssigt passer til dem, som du skal give en gave til. 

Når du skal købe et tæppe i indflyttergave, er det en god ide, at du overvejer et Ib Laursen tæppe. Det er et tæppe i høj kvalitet, der på en gang formår at være moderne og tidløst. Det er derfor ikke et tæppe, der går af mode lige med det samme, men som modtageren vil kunne glæde sig over i mange år fremover. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe Ib Laursen tæpper, er på webshoppen byddahlliving.dk. De har et stort udvalg af både tæpper og quilts. Du kan derfor hurtigt og nemt bestille et tæppe hos dem. 

Ib laursen tæppe

Overvej størrelsen på tæppet 

Når du køber et tæppe, bør du overveje, hvilken størrelse det skal have. For at være et lækkert tæppe, som du kan pakke dig ind i, skal det have en vis størrelse. Ib Laursen tæpperne er typisk 130 x 180 cm. De er nemlig inspireret af de indiske sarier, der typisk har den størrelse. Det er også en størrelse, der er rigtig god til, at du kan pakke dig ind i tæppet og dermed få varmen. 

Samtidig er det ikke et tæppe, der er alt for stort. Dermed er det for eksempel praktisk, hvis du skal på skovtur eller på stranden og gerne vil have et tæppe med. 

Flere Nyheder